Cégfilozófia

Az ASA Építőipari Kft. alapvető célkitűzése, hogy magas minőségű előre gyártott betontermékeket gyártson, valamint hogy a termék-előállítás és az építőipari szolgáltatások minőség- és környezetközpontú kivitelezésével elérje megrendelői, munkavállalói és tulajdonosai elégedettségét. Társaságunk arra törekszik, hogy a gazdaságos működés, a minőségi termékek és minőségi munkakörülmények környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartó feltételeit biztosítsa.

Az ASA Építőipari Kft. megfelelő módszerekkel szabályozza termelési folyamatait, oktatja munkatársait, jó kapcsolatot ápol partnereivel, akiket minőségi és környezeti teljesítményük növelése érdekében támogat, továbbá nyomon követi saját üzleti folyamatainak működését annak érdekében, hogy a vállalat teljesítményét folyamatosan növelni tudja.

Az ASA Építőipari Kft. elkötelezett a társaságra vonatkozó jogszabályok és egyéb követelmények folyamatos figyelemmel kísérése és betartása mellett. Ennek érdekében aktív, nyílt kommunikációt folytatunk a hatóságokkal és az érintett felekkel.

A környezeti tényezők és hatásaik azonosításával és elemzésével olyan célokat és programokat valósítunk meg, melyekkel a termelési folyamat során a papír-, áram- és vízfelhasználást optimalizáljuk, illetve az újrahasznosítási lehetőségeket kihasználjuk. Ezáltal tudjuk a keletkező hulladékok, szennyvíz és szén-dioxid kibocsátást az elérhető optimális szinten tartani, és megteremteni a környezetvédelem, a társadalmi felelősség vállalás és a gazdasági teljesítmény egyensúlyát. Sokéves tapasztalatunk alapján olyan eljárásokat alkalmazunk, melyekkel a gyártási és az építési hulladékok mennyiségét csökkenteni tudjuk. Újrahasználható zsalukat alkalmazunk, építési eljárásainkban igyekszünk a rezgést és zajterhelést a lehető legalacsonyabb szintre vinni, az építés során korszerű gépeket alkalmazunk. Energiafelhasználásunk hatékonyságának növelése, CO2 kibocsátásunk csökkentése mind céljaink közé tartoznak. Működésünk során tehát igyekszünk megteremteni az ügyfélközpontúság, a környezetvédelem, a társadalmi felelősség vállalás és a gazdasági teljesítmény egyensúlyát.

Cégcsoportunk több mint száz éves tapasztalata és tudásbázisa segít minket abban, hogy a sikeresen kiépített piaci pozíciónkat megőrizhessük, de nem elégszünk meg azzal, amit már elértünk. A folyamatos fejlődés és fejlesztés hívei vagyunk, munkavállalóink továbbképzését kiemelten kezeljük, új tervezési eljárásokat, új szoftvereket próbálunk ki, új termékeket vezetünk be, a régieket fejlesztjük, új gyártási módszereket veszünk át, új és korszerű gépeket használunk, új vállalatirányítási eszközöket vezetünk be. Termékfejlesztő tevékenységünk hozzájárul a vevők igényeinek megfelelő, testre szabott megoldások kidolgozásához.

A fentiek átgondolt, szisztematikus megvalósítása érdekében az ASA Építőipari Kft. integrált, az ISO 9001:2008 és az ISO 14001:2004 szabványok követelményeinek megfelelő minőség-és környezetirányítási rendszert működtet, melyhez cégünk vezetősége a megfelelő erőforrásokat biztosítja.


A beton szerepe az életünkben, modern betontechnológia

Vállalatunk kiemelt céljának tekinti a környezettudatos építészet támogatását. A vasbeton szerkezetek természetes anyagokból épülnek fel, az elemek teljes életciklusa alatt biztosítják a fenntarthatóságot, annak végén pedig újrahasznosíthatóak, így unokáinkra nem hagyunk terhes örökséget.

A mai korszerű technológiáknak köszönhetően az adott környezeti hatásoknak ellenálló és az új műszaki kihívásoknak megfelelő betont tudunk előállítani, ezáltal az elkészült szerkezetek fenntartási költségei is jelentősen csökkenthetőek.

Nagy tömegű igények mellett az egyedi igényeket is kielégítjük. Folyamatos laboratóriumi ellenőrzések teszik lehetővé, hogy termékeink között megtalálható legyen a látszóbeton, a vízzáró beton, a fagyálló beton, az ipari padló beton, a betonburkolatok, az agresszív környezetnek ellenálló beton és az öntömörödő beton szerkezetek.

Saját betonlaboratóriummal rendelkezünk, ill. külső független akkreditált laboratórium bevonásával rendszeresen kontrolláljuk beton minőségeinket, valamint az adott felhasználási területre optimális betonösszetételeket fejlesztünk ki.

Üzemben gyártott termékeink - beton és előregyártott vasbeton betontermékek - megfelelőségét független szervezet ellenőrzi, melynek meglétét üzemi gyártásellenőrzési tanúsítvánnyal igazolja.

© 1990-2016 ASA Építőipari Kft.